top-one

Esse probiotic skincare

Esse er et vegansk og eco-cert certificeret økologisk hudplejemærke, som også er probiotisk. Det er grundlagt af Trevor Steyn som studerede kemi og har en stor passion for afrikanske planters kemi. Efter at have opdaget planternes potentiale i hudplejeprodukter udviklede og grundlagde Trevor Esse. Arbejdet begyndte i 2000 med forskning i Kigelia africana, det afrikanske pølsetræ. Efter to års udviklingsarbejde blev Esse født i 2002.

I 2009 begyndte firmaet at bevæge sig over i probiotisk hudpleje. Tidlige opdagelser fra Human Microbiome Project begyndte at ændre det konventionelle syn på huden, og Esse begyndte at se huden som et økosystem med humane og mikrobielle celler.

Esse “sår” velgørende mikrober på huden, der konkurrerer med ældningsfremmende arter, og fodrer dem med præbiotiske næringsstoffer for at øge antallet af mikrober, der forbedrer hudens mikrobielle økologi.
Esse bruger milde konserveringsmidler og blide overfladeaktive ingredienser, og produkterne har en pH-værdi på mellem 4 og 5 som passer til huden sure miljø og som de gode mikrober bedst trives i.

Derudover er Esse et af de få mærker i verdenen der har sera med levende bakterier, som kan kolonisere sig på huden og balancere den.

Læs mere om Esse på www.esseskincare.com

Viser 1–12 af 28 resultater