Økologisk hudpleje

Naturlig økologisk hudpleje – Det er blevet et rigtig Buzz-Word. Men hvad er definitionen på naturlig økologisk hudpleje hos os i Mynthe?

Det er hudpleje

🌱  uden hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer

🌱  uden PEGer (polyethylen glycol) kan giver allergier

🌱 uden PPG

🌱 uden silikone (miljøbelastende)

🌱 uden kemiske farvestoffer

🌱 uden kemiske parfumestoffer

🌱 uden petrokemiske stoffer (vaseline)

🌱 uden kemiske solfiltre

🌱 uden TEA og DEA

 

I Mynthe vælger vi vores produkter med omhu og udefra flere kriterier. Først og fremmest er det naturlige økologiske hudplejeprodukter uden hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Udviklingen og viden indenfor bivirkninger af ingredienser og hudpleje går rigtigt stærkt og vi forsøger at holde os løbende opdateret med den seneste udvikling. For vi oplever at ingredienser som er sikre at bruge kan ændre klassificering til ikke sikre og omvendt. Derfor er det vigtigt at følge med og holde sig opdateret. 

Når et produkt er økologisk eller naturligt er det ikke nødvendigvis allergivenligt, for mange ingredienser fra naturen kan også være allergifremkaldende. Naturen er i vores øjne fantastisk, og vi vil, til enhver tid, foretrække et naturligt alternativ. Men naturen indeholder også giftige ting for mennesker og det er vigtigt at være åben og ærlig omkring det.

I Mynthe har vi valgt at tilbyde jer økologiske naturprodukter med de ingredienser vi kan stå inde for. Og det betyder at du kan få produkter med æteriske olier, som er naturens svar på duft, men som også har terapeutiske og helende egenskaber.

Hvis du er på udkig efter helt parfumefrie produkter, også frie for æteriske olier, kan vi også tilbyde det. Enkelte produkter fra MUNA er uden æteriske olier. ESSEs sensitive serie og alle produkter fra Organic Apoteke er ligeledes helt uden æteriske olier og parfume.