Sugaring

Sugaring er en effektiv og 100 % naturlig hårfjerningsmetode. Produktet indeholder kun sukker, vand og citron. Sukkeret klæber sig kun til hårene og til de døde hudceller, som gør behandlingen yderst skånsom og mindsker risikoen for indgroede hår. Den egner sig ligeledes også til sensitiv hud, da sugaring ikke forårsager hudskader eller irritation. Så hvis du er sart, anbefaler vi sugaring fremfor voks i intimområderne, armhuler og ansigt. Nogle oplever at sugaring er mindre smertefuld. Har du barberet dig, skal du vente minimum 1-2 uger med at modtage behandlingen, da hårene skal være ca. 3 mm. i gennemsnitlig længde. Book en tid her.

Bemærk at vi ikke laver sugaring behandlinger på arme og ben.

Når du booker en bikini fjernes de hår, der stritter ud ved bikinikanten på venusbjerget.

Når du booker en udvidet bikini fjernes de hår, der stritter ud ved bikinikanten på venusbjerget og hele vejen langs trussekanten til bunden af trussen.

BEMÆRK at der med bikini og udvidet bikini ikke fjernes hår i anus og det kan ikke bookes som tillæg til nogen behandling. Hvis du vil have fjernet hår i anus skal du booke en brazil. 

Når du booker en brazil fjernes hår på venusbjerget, kønslæberne og anus. Man kan også vælge at bevare nogle hår på venusbjerget (f.eks. en trekant eller en stribe) og/eller på kønslæberne. Det hele hedder brazil hos os.