Behandlere

Mona

Mona er indehaver og grundlægger af Mynthe, som har eksisteret i 15 år. Med Mynthe åbnede hun et af de første økologiske hudplejeklinikker i Danmark, med en grøn og bæredygtig profil. Mona er uddannet holistisk hudterapeut og har med de mange år, en bred erfaring indenfor hud og hudpleje. Hun har været på en del efteruddannelser og kurser som Cosmofacial, kosmetisk akupunktur, anatomi og fysiologi, bindevævsmassage, lymfedrænage, kranio sakral terapi, Gua sha, cupping, faceyoga instruktør og massagekurser. Hun deltager endvidere løbende på efteruddannelses kurser indenfor de hudplejemærker vi arbejder med i klinikken. Hun er specialist i hud og hudpleje og bruger sin viden og intuition til at guide og vejlede dig til den optimale effektive behandling og hudplejerutine. Hun elsker at skabe den bedste oplevelse for dig. Mona bruger også sin viden til udviklingen af egen økologiske hudplejeserie, MUNA


 

 

Kimmie

PÅ BARSEL

Kimmie er oprindeligt uddannet bioanalytiker, men valgte at følge sin passion og blive kosmetolog. Hun blev færdig med sin uddannelse som kosmetolog fra Cidesco i marts 2020 og bestod med højt gennemsnit og har været i Mynthe siden. Hun skrev speciale i acne og hvordan man kan behandle det med en holistisk tankegang. Hun er endvidere efteruddannet i Gua sha og kosmetisk cupping. 

Kimmie er meget perfektionistisk med alt hvad hun foretager sig og vil gerne udføre alle behandlinger fyldestgørende. Hun arbejder benhårdt og målrettet på løbende at dygtiggøre sig, så kunderne får en god oplevelse. Hun er et varmt og meget hjælpsomt menneske.


Natascha

PÅ BARSEL

Natascha er uddannet kosmetolog i 2014 og har været i Mynthe siden. Natascha har været på en del efteruddannelser som cupping, Gua sha og diverse massagekurser. Nataschas speciale er voks, sugaring samt bryn og vipper, som hun har mange års erfaring med. Hun er kendt for sin grundighed og ikke mindst hurtighed med voks og sugaring. 

Natascha er et meget glad, positivt og energisk menneske fuld af spas som smitter af på alle andre.