Behandlere

Mona

Jeg er indehaver og grundlægger af Mynthe, som har eksisteret i 18 år. Med Mynthe åbnede jeg en af de første økologiske hudplejeklinikker i Danmark, med en grøn og bæredygtig profil. Jeg er uddannet holistisk hudterapeut og har med de mange år, en bred erfaring indenfor hud og hudpleje. Jeg har været på en del efteruddannelser og kurser som Cosmofacial, kosmetisk akupunktur, A.L.T bindevævsterapeut, lymfedrænage, kranio sakral terapi, Gua sha, cupping, faceyoga instruktør og massagekurser. Jeg deltager endvidere løbende på efteruddannelses kurser indenfor de hudplejemærker vi arbejder med i klinikken. Jeg er specialist i hud og hudpleje og bruger min viden og intuition til at guide og vejlede dig til den optimale effektive behandling og hudplejerutine og elsker at skabe den bedste oplevelse og resultater for dig. Udover mit virke i klinikken bruger jeg også min viden og tid til udviklingen af egen økologiske hudplejeserie, MUNA


Tanya

Tanya er uddannet kosmetiker og sætter en stor ære i alle de behandlinger hun laver. Hun er dygtig til at skræddersy det helt rigtige forløb til dig der har udfordringer med din hud, men kan også lave en dejlig velvære behandling som giver fugt og glød til huden. Tanya har en bred viden omkring ingredienser i hudpleje og hvad der vil være det optimale for din hud og kan derfor sammensætte den helt rigtige hudplejerutine som du har behov for.

Tanya er udover kosmetiker uddannelsen efteruddannet i massage, gua sha og cupping.

 


Lilo

Lilo er vores dygtige elev og er i slutningen af sit uddannelsesforløb. Hun er færdig med kosmetiker uddannelsen i november 2024 og kan derfor udføre alle vores behandlinger. Hun har en passion for at nørde hudtilstande, ingredienser og hudplejerutiner og har allerede en stor erfaring særligt med acne-tilstande. Hun kan også sammensætte den perfekte velvære behandling til dig der bare gerne vil slappe af og gå herfra med den lækreste hud og glød. Hun er varm, imødekommende og hendes gode humør smitter af på alle.

Lilo har, udover kosmetiker uddannelsen, deltaget i massagekurser, Gua Sha- og cuppingkurser.