Grøn klinik

I Mynthe tror vi på en holistisk, naturlig, effektiv og bæredygtig tilgang til hudpleje og skønhed. Det er en proces, man aldrig kommer i “mål” med i en konstant foranderlig verden. Det kræver dedikation, årvågenhed og konstant opmærksomhed og søgen efter viden på, hvordan man hele tiden kan udvikle sig i en positiv retning.

“Økologi har i mange år været en stor del af mit liv. For mig er det en livsstil” siger Mona Tahtamouni Molin, grundlægger og founder af Mynthe – Økologisk hudplejeklinik.

Alt vores hudpleje er økologisk og effektiv hudpleje. Vi forsøger også at fremskaffe alle vores klinikremedier i økologisk bæredygtig kvalitet. Det er f.eks. vatrondeller, vatpinde, håndklæder og lagner. Vores kleenex og toiletpapir er fremstillet af bambus.

Vi er certificeret grøn klinik, som betyder, at vi kan udveksle erfaringer og få råd og vejledning af “grøn klinik” med at få gennemgået vores produkter for skadelig kemi, samt rette opmærksomheden på de muligheder, der er i vores arbejdsgange, hvor vi kan spare på energi og omstilling til mindre miljøbelastning. En gang om året får vi et kontrolbesøg af “grøn klinik” som garanti for Jer, at kravene overholdes.