Voks

Til behandlingerne bruger vi Azulen voks til sart hud. Har du barberet dig, skal du vente mindst 1-2 uger med at modtage en voksbehandling, da hårene skal være ca. 3 mm. i gennemsnitlig længde. Hvis du er sart, anbefaler vi sugaring fremfor voks, specielt i intimområdet.

Du må ikke eksfoliere huden dagen før, samme dag eller dagen efter en voksbehandling, da det kan irritere huden. Endvidere skal du undgå at indsmøre dig i creme eller olie, da voksen ikke kan klæbe og dermed hæmmer virkningen af  voksbehandlingen. Hvis du får menstruation, kan vi sagtens gennemføre intim behandlingerne. Du skal blot sørge for at være nyvasket og bruge en tampon.

Når du booker en bikini fjernes de hår, der stritter ud ved bikinikanten på venusbjerget.

Når du booker en udvidet bikini fjernes de hår, der stritter ud ved bikinikanten på venusbjerget og hele vejen langs trussekanten til bunden af trussen.

BEMÆRK at der med bikini og udvidet bikini ikke fjernes hår i anus og det kan ikke bookes som tillæg til nogen behandling. Hvis du vil have fjernet hår i anus, skal du booke en brazil.

Når du booker en brazil fjernes hår på venusbjerget, kønslæberne og anus. Man kan også vælge at bevare nogle hår på venusbjerget (f.eks. en trekant eller en stribe) og/eller på kønslæberne. Det hele hedder brazil hos os.