Bryn og vipper

Der er intet smukkere end et par velformede og knivskarpe bryn. Det kan løfte udseendet og give dig et friskere look. I Mynthe er vi meget glade for bryn, der ser naturlige ud, og vi gør en stor ære i at forme/farve brynene, så de passer til dit ansigt. Der er intet værre end et par overplukkede bryn eller “skovsnegle”, så det undgår vi helt. Vi farver brynene i 100% plantefarve, som er godkendt til grøn klinik. De indeholder således ikke PPD eller PTD, da det er to stærkt allergifremkaldene stoffer. Farverne indeholder heller ikke resorcinol, som er hormonforstyrrende eller formaldehyd. Farverne er egnet til sensitive øjne, til gravide og ammende.

Farven anvendes i to steps. Først påføres den farve, der passer til dine ønsker, som fjernes efter 1-2 min. Herefter påføres en developer i form af en gel som udvikler og fremkalder farven.

Bemærk at vippefarven i denne type plantefarve hverken er dyb sort eller blåsort, men mere gråsort i nuancen. Det har desværre en betydning for hvor mættet og gennemfarvet, vipperne kan blive. Resulatet er klart bedst, hvis dine vipper er lyse. Det er desværre et kompromis, man må acceptere, hvis man vil have vipperne farvet med plantefarver uden allergifremkaldende stoffer.