top-one

Soft cloth

180,00 DKK

3 stk. Mål: 19×19 cm
Naturhvid – ubleget

Forkæl din hud med denne mildt eksfolierende Soft Cloths der bliver fløjlsblød når den har været en tur under lunken vand. De fungerer både som nænsom makeupfjerner og som en luksus vaskeklud i badet til både dig og din baby.

Soft Cloths er produceret af en økologisk bomuldsfrotté der er meget blød mod huden og derfor velegnet til sensitiv hud. Vaskekludene kan bruges med vand, renseprodukter der ikke behøver vand, micellar vand eller ethvert andet renseprodukt.

Alle Soft Cloths bliver syet i Danmark hos social økonomiske virksomheder der arbejder for at beskæftige både unge og ældre borgere. Disse social økonomiske virksomheder arbejder for at mennesker på kanten af arbejdsmarkedet kan udvikle kompetencer, samtidig med at deres værdighed og værdi bliver anerkendt.

Pargaard gør sit absolut bedste for at skabe produkter der gør det lettere at leve et miljøvenligt liv. De bestræber sig på at undgå plastik, kemikalier mm. som er skadende for vores planet. Derfor er produkternes emballage produceret af genanvendte materialer.

Ikke på lager

Beskrivelse

Soft cloth gøres våd og vrides godt op også tørres renseproduktet af huden. Gentag efter behov.

Ingredienser

100% økologisk upcycled bomuld.

Brug & tips

Soft Cloths er sammensat af 2 lag stof og du kan derfor nøjes med at bruge en enkelt vaskeklud over flere dage. Pargaards vaskeklude er vaskbare og vi anbefaler at vaske dem på 30/40 grader, men de kan også vaskes på 60 grader.