top-one

Sensitive mist

375,00 DKK

Denne toner er ideel til de sensitive hudtilstande. Den indeholder probiotiske ekstrakter og præbiotiske næringsstoffer, som styrker balancen i hudens mikrobiom. Blide, fugtende ingredienser som Aloe vera og glycerin forbedrer hudens fugtniveau. Produktet er naturligt og har en mild duft af vanilje som ikke er en allergen.

På lager

Beskrivelse

Ryst sensitive toner og spray fra 20 cm. afstand på ansigt, hals og bryst.

Ingredienser

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus, Inulin*, Lactobacillus Ferment, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua (Water), Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Vanillin, Gamma Decalactone *ingredients from organic farming

Brug & tips

Ryst let, før du med lukkede øjne sprayer direkte på ansigtet, hals og bryst. Toneren bruges inden creme eller serum. Den indeholder inulin og oligosacharider som er det “mad” bakterierne i de probiotiske sera skal have for at du kan opnå den optimale effekt. Kan også sprayes på mineralpudder for at fiksere makeuppen.

Du kunne også være interesseret i...