top-one

Rasayana rejuvenating serum

499,00 DKK

Alle hudtyper

Denne lette serum er en alt i en serum, der passer til alle hud-problematikker. Den store mængde pentapeptider forebygger og ændrer alderstegn i huden, mindsker fine linjer, opstrammer og støtter hudens struktur. Hybenroseolien støtter med sit høje indhold af antioxidanter en sund regenerering af huden og lysner pigmentpletter. Den styrker hudens struktur ved at opbygge huden kapillærer til at holde på fugten. Den indiske Gotu kola har et højt indhold af A, B, E og K vitamin som styrker og reparerer tynd hud.

 

 

100% naturlig, vegansk, økologisk og alkoholfri

På lager

Beskrivelse

Brug 2-3 pump serum efter du har renset dit ansigt og før du smører creme eller gel. Fordel produktet i ansigtet, på halsen og brystet.

Ingredienser

Gulerodsfrøolie*, hybenrosenolie*, rosa water*, Man- delolie*, palmarosenolie*, gotu kola-ekstrakt*, solhat*, rosemary extract*, grapefrugtfrøekstrakt*, glycerin (vegetabilsk), Xanthangummi, kaliumsorbat**, natrium- benzoat (fra frugter), natriumdehydroacetat, sorbinsyre, Æterisk Ylang Ylang-olie oil*, hvedekimolie*, pentapeptid (fra planter), citric acid.

* from organic farming

Brug & tips

Om morgenen: Tilfør 2-3 dråber til rejuvenating face cream eller active face gel. Bland serum og creme I håndfladen og fordel derefter produktet i ansigtet og på halsen.

Om aftenen: tilfør 2-3 dråber direkte på linjer og pigmentområder. Når serum har siddet 1-2 min påføres Rejuvenating face cream eller active face gel I hele ansigtet og på halsen.

Der skal kun bruges få dråber (mere vil ikke give et bedre resultat)

BEMÆRK: der kan forekomme rødmen og prikken på huden pga. indholdet af aktive peptider. Dette er ikke en allergisk reaktion men et tegn på øget blodcirkulation i huden.

Du kunne også være interesseret i...