top-one

Peeling & now to sleep

350,00 DKK

Leave on peeling

Luksuriøs eksfoliering samt dybdevirkende fugtmaske i samme produkt og som er særligt egnet til den sensitive hud, acne, overproduktion af talg samt hudorme. Peeling & now to sleep indeholder pilebark ektrakt, som har et naturligt indhold af salicylsyre. Pilebark kan penetrere talg og hudorme og dybderense i porerne. Derudover har pilebark en cellefornyende effekt og er antibakteriel. Med et indhold af niacinamid (B3 vitamin) forbedres hudens elasticitet og jævner hudens tone. Peelingen er endvidere rig på lavmolekylær hyaluronsyre, sodium pca, glycerin samt aloe vera og er derfor også en god kilde til fugtpleje.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Afrens huden og påfør toner eller mist. Herefter indsmøres 2-3 pump af Peeling & Now to Sleep på ansigt, hals og bryst. Bruges om aftenen 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt at man kun indsmører sig med peelingen om aftenen, da huden pga. indholdet af salicylsyre kan gøre huden lysfølsom.

Bemærk at denne peeling er en leave on peeling. så den skal ikke fjernes, men blive på huden natten over for optimal effekt.