top-one

Neglelakfjerner

300,00 DKK

Denne lakfjerner er ikke som andre for den er 100% naturlig, uden acetone og ethyl acetate som er deopløsningsmidler man typisk bruger i neglelakfjernere. Den er baseret på hvede, majs, sukkerrør og indeholder æteriske olier fra rose, hybenroseolie og patchouli. Den dufter meget mildt og på ingen måde som traditionel lakfjerner. Neglene tørrer heller ikke ud, men efterlades smukke og velplejede.

Ikke på lager

Beskrivelse

Kom lidt lakfjerner på en vatrondel og tryk den mod neglen i nogle sekunder, så neglelakken opløses let. Derefter kan du let gnide lakken af.

Ingredienser

Rose damascena flower water, diethyl succinate, pogostemon cablin, leaf oil, rosa rubiginosa seed oil, tocopherol, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate

Brug og tips

Kom lidt lakfjerner på en vatrondel og tryk den mod neglen i nogle sekunder, så neglelakken opløses let. Derefter kan du let gnide lakken af. Lakfjerneren er så mild og plejende, at du på ingen måde hverken ødelægger eller udtørrer dine negle. Derimod vil du opleve, at dine negle er mere glansfulde, plejede og sunde.