top-one

Detox face mask

340,00 DKK

Denne maske er helt enestående. Med mudder fra det døde hav indeholder den 26 essentielle mineraler, som ilter huden og virker helende på den. Aminosyrer fra hvedekim balancerer talgproduktionen og ananas ekstrakt som virker som en mild eksfoliering, er anti-inflammatorisk og forbedrer elasticiteten på huden.

God til akne og mindsker acne-ar. Fjerne grå og døde hudceller så den gir huden liv. Renser porrerne og får dem til at syne mindre og heler urenhederne op.

100% naturlig, økologisk, vegansk og alkoholfri

På lager

Beskrivelse

Masken påføres renset ansigt. Påfør et tykt lag på ansigtet og halsen og undgå øjenomgivelserne. Lad masken sidde i 15-20 minutter. Rens masken af med lunkent vand efterfulgt af din fugtpleje.

Ingredienser

troldhassel*, solsikkeolie*, kokosnøddeolie, sheasmør*, grønt mudder, det døde hav-mudder (silt), citrusolie*, glycerin (vegetabilsk), grapefrugtfrøekstrakt*, Xanthangummi, siciliansk appelsinolie, kaliumsorbat, natriumbenzoat (fra frugter), natriumdehydroacetat**, sorbinsyre, pineapple extract*, papaya-ekstrakt*, Bergamotolie*, neem-bladekstrakt*, hvedekimolie*, arginin (amino acid from wheat germ), citric acid.

* from organic farming

Brug & tips

Påfør et tykt lag på ansigtet og halsen efter at have renset huden. Undgå øjenomgivelserne. Lad sidde 15-20 minutter. Rens masken af med lunkent vand efterfulgt af fugtpleje. Bruges 1-2 gange om ugen.

Masken er bedst at bruge om morgenen. Kan også bruges som blemish-gel. Så påføres den direkte på urenhederne/bumserne om aftenen også sover man med den på. God at bruge på pigmentpletter.

Bemærk at denne maske fremmer mikrocirkulationen og fremmer celleafgiftningen, som kan skabe rødme på huden. Dette er ikke en allergisk reaktion. Rødmen forsvinder typisk nogle minutter efter du har fjernet masken.

Du kunne også være interesseret i...