Bindevævs-ansigtmassage

Bindevævsmassage er en blid og behagelig ansigtsmassage, der virker ved at stimulere og afspænde huden, bindevævet og musklerne. Ved at afspænde bindevævet genskabes elasticiteten i det og ansigtet bliver naturligt og blidt løftet. Huden bliver mere vital og ser friskere ud.

Krop, tanker og følelser hænger sammen og musklerne i ansigtet viser vores følelsesudtryk og ved at afspænde ansigtet kan man slippe af med gamle og dybe spændinger.

Hos os kan du modtage to forskellige ansigtsbehandlinger med bindevævsmassage.


Firming Fascia Release Facial

Firming fascia release facial er til dig, der ikke ønsker et længere forløb men vil mærke et resultat nu og her med en enkelt behandling. Med denne behandling arbejdes mere overordnet på huden og bindevævet og der er plads til fordybelse enkelte områder i ansigtet. Der benyttes ligeledes masker og peeling.

Behandlingen indledes med en snak om dine behov og ønsker for dit ansigt. Herefter påbegyndes behandlingen med aromaterapi og peeling. Mens du ligger med peelingen afspændes hovedbunden.
Bindevævsmassage i ansigtet foretages med særlig fokus på de områder som er spændt og har brug for ekstra opmærksomhed.
Behandlingen afsluttes med tilpasset hudpleje

Pris: 1500kr. (Varighed 85 min)


Book tid

Gavekort

 

A.L.T. – Ansigtsløfte teknik

A.L.T – ansigts løfteteknik er et forløb på 5 behandlinger til dig der ønske et længere og mere dybdegående forløb. Hver behandling arbejder på et bestemt område i ansigtet. Det er bedst at få behandlingerne med 2 ugers mellemrum.

Alle fem behandlinger indledes med aromaterapi og afrens af ansigtet. Derefter udføres A.L.T behandlingen og afsluttende pleje påføres.
Bemærk at der i denne behandling hverken anvendes peeling eller masker.

☘️Første behandling indledes med en samtale omkring dine ønsker og behov. Jeg skal lærer dit ansigt at kende og mærke    evt. spændinger.Fokusområde er på bindevævet og huden i hele ansigtet.

☘️Med anden behandling er der fokus på hovedbund, pande, næse og øjne

☘️Tredje behandling øjne, kinder, næsen, bihulerne, tænder og overmund. Der kan også forekomme massage inde i munden.

☘️Fjerde behandling er på musklerne, bindevævet og knogler i undermunden, kæben, hagen samt siden af kraniet og ørerne. Der kan forekomme massage inde i munden.

☘️Femte og sidste behandling i forløbet omfatter musklerne og bindevævet i halsen, nakken, skuldrene og den øverste del af ryggen.

Pris: 1000kr. (Varighed 60 min)


Book tid Gavekort