Kropsbehandlinger

Det vigtigste for os som behandlere er at du føler, du er i centrum, uanset hvilken behandling du vælger. Vi forsøger altid at tage udgangspunkt i dine behov. Derudover bestræber vi os på at behandlingerne er en oplevelse. Behandlingerne foretages i vores klinik i lækre, rolige omgivelser, med afstressende atmosfære og dejlig afslappende musik. Vores behandlere fokuserer kun på dig og dine behov. Alle vores kropsbehandlinger udføres med økologiske vegetabilske olier.

Aroma-massage – ny behandling

75 min. 799 kr.

Behandlingen indledes med et varmt fodbad med epsom salt som har en muskelafslappende og udrensende effekt. Herefter kan du vælge mellem fire forskellige dufte som hver især har en aromaterapeutisk effekt. Kroppen indsmøres og afslappende massage indledes samt regenererende maske påføres.  Du kan vælge mellem fire forskellige dufte: Kokos & mint, lime & bamboo, honey & ginger og birch. Alle olierne er økologiske, fri for syntetiske konserveringsmidler, duftstoffer og farvestoffer eller råvarer der stammer fra mineralolie. Alle duftene er fra ægte æteriske olier.

Book behandling

Kakaosmør massage – rig på antioxidanter

60 min. 599 kr./inkl. maske 649 kr.

En times afslappende massage med lun kakaosmørs olie. Huden optager kakaosmørsolien, som er rig på antioxidanter, der bekæmper de frie radikaler og virker foryngende og blødgørende for huden.  Nærende ansigtsmaske kan påføres hvis du ønsker det.

Book behandling

Hot stone massage – varmende kropsbehandling

75 min. 699 kr./inkl. maske 749 kr.

Vores mest forkælende og varmende kropsmassage. Der masseres med opvarmet lavasten som afspænder krop, sind og muskler. Kroppen indsmøres i olie og masseres med vulkansten, som har en fast, glat overflade og holder rigtig godt på varmen. Nærende ansigtsmaske kan påføres, hvis du ønsker det.

Book behandling

Bodyscrub m. massage – blød og lækker hud

60 min. 599 kr.

Med denne behandling er der fokus på at eksfoliere kroppen fri fra de døde hudceller. Til behandlingen bruges vores egen nærende bodyscrub med økologisk sukker og rensende salt. Afsluttes med velvære massage.

Book behandling

Nakke & ryg massage – Afspændende

30 min. 299 kr.

En dejlig velvære massage af nakke og ryg til dig, der trænger til en let afspænding af kroppen. Der bruges rene økologiske vegetabilske olier til massagen.

Book behandling

Arnica kropsmassage – Til de ømme muskler

60 min. 599 kr./ inkl. maske 649 kr.

Denne behandling er til dig der har ømme muskler. Du masseres fra top til tå med en økologisk koldpresset arnica olie som også er tilsat E-vitamin. Arnica er kendt for at virke helende og lindrende på hævelser og ømme muskler. Nærende ansigtsmaske kan påføres efter ønske.

Book behandling