Ansigtsbehandlinger

Det vigtigste for os som behandlere er at du føler, du er i centrum uanset hvilken behandling du vælger. Vi forsøger altid at tage udgangspunkt i dine behov. Derudover bestræber vi os på at behandlingerne er en oplevelse. Behandlingerne foretages i vores klinik med en afslappende atmosfære og dejlig afstressende musik. Vores behandlere fokuserer kun på dig og dine behov. Massage er et must i alle vores behandlinger, da vi mener kombinationen af massage og den følelse af velvære det frembringer, samt de effektive hudplejeprodukter giver de bedste og mest optimale resultater.

I alle vores ansigtsbehandlinger bruger vi udelukkende effektive økologiske hudplejeprodukter. Det er det engelske mærke The Organic Pharmacy og det tyske Tautropfen. Derudover blander vi selv masker og olier som tilpasses din huds tilstand.

De-stress behandling – Får dig helt ned i gear

45 min. 499 kr.

Behandlingen der jager alle spændinger væk. Vi starter med hudanalyse og aromaterapi. Afrensning og peeling af ansigt foretages og øjenmaske påføres. Mens du ligger med maskerne afstresses hovedbunden med dybdegående massage. Afspændende massage af ansigt, skuldre og bryst indledes. Behandlingen afsluttes med serum, dagcreme, øjencreme og læbebalm.

Book behandling

C-vitamin boost – Booster den trætte og tørre hud

60 min. 599 kr.

Behandlingen der gennemnærer og fugter huden. Vi bruger Tautropfens Havtorn serie, Amea, der er rig på c-vitamin og som er til den tørre stresset hud. Der startes med hudanalyse og aromaterapi. Derefter renses og peeles huden, og din hovedbund masseres mens du ligger med peeling-masken. Massage af ansigt, skuldre og bryst indledes. Vi blander en Amea maske tilpasset din hud som påføres samt øjenmaske. Mens du ligger med maskerne indledes hånd-massagen. Behandlingen afsluttes med dagcreme, øjencreme og læbepleje. Der serveres et havtorn-shot som er rig på c-vitamin.

Book behandling

Japansk Lifting – Massage, ansigtszoneterapi og akupressur

75 min. 699 kr.

En fantastisk afslappende og forkælende behandling, der kombinerer japanske massagegreb med ansigtszoneterapi og akupressur. Behandlingen kan afhjælpe ansigtets ydre tegn på ældning, rynker og poser under øjnene. Den intensive massage giver huden en flot glød og vitalitet. Endvidere afslapper massagen musklerne i ansigtet, som gør at linjerne og rynkerne synes mindre tydelige. Behandlingen indledes med aromaterapi, afrensning af huden og akupressur. Herefter påføres en mineralholdig maske som masseres ind i huden. Huden masseres med afslappende, opstrammende greb og lymfedrænage foretages. Regenererende maske påføres hvorefter massage af skulder, nakke og hovedbund indledes. Behandlingen afsluttes med nedkøling og massage af huden med argentinske bjergsalt kugler. Hudpleje tilpasset din hudtype påføres. For længerevarende resultater anbefales et forløb på 8-10 behandlinger med en uges interval.

Book behandling

Detox your skin – Udrensning af huden

60 min. 599 kr.

Vores mest dybdegående og rensende ansigtsbehandling. Der startes med aromaterapi, afrensning og eksfoliering af døde hudceller. Herefter forbehandles huden med aromadamp og dybderensning af porrerne påbegyndes. Huden efterbehandles med rensende mist samt beroligende maske. Massage af nakke, skuldre og hovedbund indledes. Behandlingen afsluttes med balancerende ansigtspleje.

Book behandling

The Ultimate Detox – den ultimative udrensning

75 min. 699 kr.

Behandlingen er den samme som den almindelige detox, men der er afsat mere tid til dig der har behov for ekstra udrensning.

Book behandling

I am in Heaven – Vores mest forkælende behandling

90 min. 899 kr.

Vores mest forkælende ansigtsbehandling, hvor fokus er på velvære og nydelse. Behandlingen indledes med en halv times ryg- og nakke massage. Herefter får du en dejlig afslappende ansigtsbehandling, hvor der indledes med aromaterapi og afrensning af ansigt og bryst. Enzym peeling maske påføres ansigtet samt bryst hvorefter hænderne peeles. Styrkende massage af ansigt, skuldre og nakke foretages. Vitaliserende maske tilpasset din hudtype påføres og hovedbundsmassagen foretages. Behandlingen afsluttes med ansigtsserum, Neck-serum, ansigts- og øjencreme.

Book behandling

Mini make-over

45 min. 499 kr.

Behandlingen indledes med afrensning og peeling, hvorefter fokus er på retning af bryn og vipper. Beroligende øjenkompres påføres. Behandlingen afsluttes med hudpleje tilpasset din hudtype.

Book behandling

 

Øjenbehandling – Til de trætte øjne

15 min. 199 kr.

 

 

Make-up session –

30 min. 349 kr.